Twin Rooms

X 1 / 25 EURO
X 2 / 40 EURO

 Dhomë me dy krevat tek. Në dhomë do të gjeni edhe minibar me pije freskuese, alkoolike, fruta të thata, etj.

*Në çmim përfshihen taksat dhe mëngjesi. Për fëmijët deri në moshën 6 vjeç kur akomodohen në shtretërit ekzistues nuk merret pagesa shtesë..

bujtina tershana bujtina bujtina peshkopi diber hotel
bujtina tershana bujtina bujtina peshkopi diber hotel
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider
Scroll to Top