Large Twin Rooms

X 1 / 30 EURO
X 2 / 45 EURO
X 3 / 55 EURO

Dhomë me dy krevat tek dhe një kolltuk që hapet dhe bëhet krevat. Në dhomë do të gjeni edhe minibar me pije freskuese, alkoolike, fruta të thata, etj.

*Në çmim përfshihen taksat dhe mëngjesi. Për fëmijët deri në moshën 6 vjeç kur akomodohen në shtretërit ekzistues nuk merret pagesa shtesë.

bujtina tershana bujtina bujtina peshkopi diber hotel
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider
Scroll to Top