Delux Family Room​

X 2 / 60 EURO
X 3 / 70 EURO
X 4 / 80 EURO

Apartament për familje, ku mund të akomodohen deri në 4 persona në dy dhoma të ndryshme. Dhomat
janë të mobiliuara dhe të arreduara për të krijuar një ambient të qetë, komod dhe të ngrohtë familjar.
Dhoma e fëmijëve sjell argëtim dhe kënaqësi me pamje nga qielli, falë dritares në cati. Në dhomë do të gjeni minibar me pije freskuese, alkoolike, fruta të thata, etj.

*Në çmim përfshihen taksat dhe mëngjesi. Për fëmijët deri në moshën 6 vjeç kur akomodohen në shtretërit ekzistues nuk merret pagesa shtesë.

bujtina tershana bujtina bujtina peshkopi diber hotel
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider
Scroll to Top