Delux Double Room

X 1 / 35 EURO
X 2 / 50 EURO

Dhomë me krevat dopio, minder, tavoline pune dhe mundësi shtesë krevati portativ tek . Në dhomë do
të gjeni minibar me pije freskuese, alkoolike, fruta të thata, etj.

*Në çmim përfshihen taksat dhe mëngjesi. Për fëmijët deri në moshën 6 vjeç kur akomodohen në shtretërit ekzistues nuk merret pagesa shtesë.

bujtina tershana bujtina bujtina peshkopi diber hotel
bujtina tershana bujtina bujtina peshkopi diber hotel
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider
Scroll to Top